Fenyőbútor Ház

Best Dream Siglo hideghab matrac

88 800 Ft
Kiválasztott termékváltozat:
0

 

A Siglo vákummatrac tulajdonságai:

 • Téli-nyári oldal (gyapjú réteg a huzat alatt az egyik oldalon)
 • 20 cm-es magasság! Ez egy igen komoly matrac magasság!
 • 120 kg-os testsúlyig választható
 • Vákuumcsomagolt (higiénikus és strapabíró)
 • SILVER & LIFE huzat
 • 12 év garanciaidő
 • Egészségpénztárra vásárolható
 • Egyedi méret rendelhető
 • Rövid szállítási határidő

Kiknek ajánljuk a Siglo matracot?

A Siglo vákummatrac egy jól felszerelt, nagyon jó ár/érték arányú matrac. Mindazoknak ajánljuk, akik szeretik a kemény-félkemény matracot, nem szeretnének sokat költeni, de jó matracot akarnak a pénzükért. A Siglo vákummatracot nagyobb testsúlyúak is választhatják (120 kg-os testsúlyig).

Téli-nyári oldalas a huzata alatt, vagyis azok is választhatják, akik télen fázósak, de szúrósnak éreznék a gyapjút. Ennél a matracnál kellemes tapintású pamut huzaton fekhetnek. Ezen túlmenően még ezüstszálakkal szőtt a huzata, mely antibakteriális, gombaölő hatású, így poratkamentes, higiénikus az alvás.

Vákuummatrac:

A Siglo vákummatracot vákuumcsomagoltan küldjük. Így egyrészt higiénikus, teljesen biztos lehet benne, hogy Ön előtt még senki sem használta a matracot. Másrészt pedig a tartósságát is garantálja, hiszen csak minőségi, tartós habanyag bírja ki a több tonnás összepréselést és összehengergetést. A vákummatracot kibontva 1-2 óra múlva eléri eredeti formáját és rugalmasságát.

A Siglo matrac felépítése:

 1. SILVER & LIFE huzat (téli oldal)
 2. Gyapjú réteg
 3. Légáteresztő gumírozott réteg
 4. 18 cm ortopédiai poliuretán kemény mag (30 kg/m3)
 5. Légáteresztő gumírozott réteg
 6. SILVER & LIFE huzat (nyári oldal)

Gyártói leírás a Siglo matracról:

A Siglo vákummatrac nagy sűrűségű hideg habból készült kemény vákuum matrac, mely megfelelő ortopédiai támaszt biztosít a testnek, a gerincoszlopot testsúlytól függetlenül minden ponton optimálisan alátámasztja. A használók legszélesebb körének egészséges gerinckímélő fekvést garantál.

SILVER & LIFE HUZAT
A Siglo vákummatrac huzata nagyon jól szellőzik, ezüstszálakkal szőtt high-tec anyag. A SILVER & LIFE gombaölőként működik, semlegesíti a szagokat. Az ezüst antibakteriális hatású, a poratkák ellensége, higiénikus és egészséges alvást biztosít, valamint kiváló védelmet nyújt a baktériumok ellen.

Szélesség: 
80 cm
Hosszúság: 
200 cm
Magasság: 
20 cm