Fenyőbútor Ház

 
 
Miből ismerhetőek fel a jó minőségű fa ágykeretek? Milyen tulajdonságokkal rendelkezik egy minőségi fenyő ágy?
Egy igazán jó fa ágykeret amellett, hogy esztétikus és harmonizál a szoba többi bútorával, képes tökéletesen megtartani a bele kerülő matracot és a rajta alvókat úgy, hogy még mocorgás közben sem mozdul el és nem nyikorog. 
A tartósság számunkra ugyanolyan fontos szempont, mint az esztétikum, éppen ezért az általunk kínált fa ágykeretek között kizárólag masszív, időtálló modelleket talál. 

 

A fa ágykeretek további fontos adatai:

A fenyő ágyak lapszerelt kivitelben szállíthatóak. Egyes fa ágykeret modellek rendelhetők alacsony illetve magas lábvéggel is. Az ágykeretekhez kérhető görgős ágyneműtartó. Egyes fakeretes ágy típusok (úgy mint például a fa franciaágy kínálatunk egy része) kaphatók felnyitható ágyneműtartós kivitelben is. Felületkezelés: lakkozott, pácolt, nyers (utólagos pácolás). A fa ágyak esetén megadott árak az ágykeretet és a matractartó bordázatot tartalmazzák.

A képeken esetlegesen látható matracok, párnák, és egyéb kiegészítők nem részei az árnak.
A feltüntetett méretek az ágyba való matrac méretét jelölik, a külső méretek ettől kb. 5-12 cm-rel nagyobbak. A feltüntetett árak az ÁFA -t tartalmazzák, és a natúr lakkozott kivitelre vonatkoznak.

A fakeretes ágy kiválasztása után tekintse meg matracok termékkategóriánkat is és válasszon méretben tökéletes, kényelmes matracot ágyához! 

Gyerekszobába keres ágyat? Nézze meg galériaágy kínálatunkat is!

  • Ingyenes szállítás
  • Kiemelt ajánlat
  • akciós termék