Fenyőbútor Ház

Fizetés

A fizetés menete és a fizetési lehetőségek

Automata visszaigazoló e-mail:

Ön a megrendelését követően az Eladótól kettő e-mail értesítést kap az Ön által megadott e-mail címre. Az első visszajelzés automatikus e-mail, mely csak annak tényét rögzíti, hogy az Ön megrendelése a honlapon keresztül megérkezett, de ez a visszaigazolás nem minősül az Ön ajánlata elfogadásának. Amennyiben Ön azt észleli, hogy az automata visszaigazoló e-mail értesítés az Ön adatait tévesen tartalmazza (pl. név, szállítási cím, telefonszám, stb.), úgy Ön köteles ennek tényét – a helyes adatok megadásával egyidejűleg – velünk e-mail útján haladéktalanul közölni. Ennek elmulasztása estén a jelen általános szerződési feltételek 2.5.1. pontjában foglaltak kerülnek alkalmazásra. Amennyiben Ön a megrendelésétől számított 24 órán belül nem kapja meg az automata visszaigazoló e-mailt, úgy kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, mert elképzelhető, hogy megrendelése technikai okok miatt nem érkezett meg rendszerünkbe.    

A szerződés létrejötte, az ajánlat elfogadása az Eladó által:

Az Eladó az Ön ajánlatának elküldését követő munkanap során köteles egy második – nem automata - e-mail útján visszaigazolni az Ön ajánlatát.  A Szerződés az Ön által tett ajánlatnak az Eladó által történő elfogadásával jön létre. Tekintettel arra, hogy Önnek lehetősége van egyedi igényét közölni velünk (így például a bútorok esetében a honlapon megadott méretektől eltérő méretben történő kivitelezést kérni; egyedi színt és felületet kiválasztani, stb.,) a honlapon található egyes termékek vonatkozásában az Ön egyedi igényeinek teljesíthetősége érdekében esetenként további egyeztetések szükségesek. Ennek tényét az Eladó minden esetben a második visszaigazoló e-mailben közli. Ugyanígy előfordulhat, hogy az Ön által kiválasztott termék raktárunkban nem elérhető. A rendelések várható szállítási határidejét vagy azt, hogy a termék raktárunkban elérhető, minden megrendelés esetén megjelöljük a második visszaigazoló e-mailben. A raktárkészlet függvényében alakul tehát a tényleges teljesítési idő, azonban erről Ön a második e-mailben tájékoztatást kap és jelezheti, hogy az Ön számára elfogadható-e ez. Amennyiben Ön nem tudja elfogadni a szállítási határidőt, és ennek tényét az Eladó által küldött második e-mailnek az Ön postafiókjába történt megérkezésétől számított 48 órán belül e-mail útján jelzi az Eladó felé, úgy a szerződés nem jön létre, és Önt fizetési kötelezettség, az Eladót pedig szállítási kötelezettség nem terheli..   

Az Ön fizetési kötelezettségeinek összessége:

A megrendelés összesítője és visszaigazoló e-mail minden Önt terhelő fizetendő költséget tartalmaz. A számlát, amennyiben az kötelező, a garancia levelet (jótállási jegyet) és on-line rendelés leadása esetén a megrendelés összesítőjét a csomag tartalmazza.

Fizetési módok:

1. Utánvét:

Ön választhatja azt, hogy a megrendelt termék futár általi kézbesítése során, az áru átvételével egyidejűleg, személyesen a futárnak fizeti ki készpénzben a termék végösszegét és a szállítási díjat.

2. Készpénzes vagy bakkártyás fizetés:

Önnek lehetősége van a termék készpénzben a fuvarosnak vagy bankkártyával fizetni a termék személyes átvételekor üzletünkben, vagy a kiszállítást megelőzően telephelyünkön.

3. Előre utalás, számlaszám:

Amennyiben fizetési módnak az előre utalást választotta, a megrendelés utáni második - nem automata – e-mailben küldjük el az utaláshoz szükséges adatokat (bankszámlaszám, közlemény rovatba írandó hivatkozási szám vagy szöveg) az Ön részére.

Előleg:

Az Eladó fenntartja a jogot, hogy a terméktől függő mértékű  előleget kérjen a megrendelés teljesítéséhez. Ennek tényét az Eladó a jelen ÁSZF (A lap alján található Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) rovatban ) 2.10. pontja szerinti visszaigazoló e-mailben rögzítheti. Megrendelésével Ön ezt a tényt elfogadja.