Fenyőbútor Ház

 

Fenyő kanapé, fa kanapé a kényelmes pihenésért!
Termékkínálatunkban kedvező áron találhat hagyományos és kihúzható kanapékat, vendégágyakat, akár ágyneműtartós kivitelben is. 
A fenyő kanapé olyan időtálló bútordarab, mely évről-évre töretlen népszerűségnek örvend. Nem is csoda, hiszen esztétikumához kiemelkedő strapabírás társul. A megbízható minőségnek köszönhetően nyaralóba, nappaliba, gyerekszobába és vendégszobába egyformán helyt állnak. 
Fenyő kanapé kínálatunkat az egyszerű, minimalista stílus jellemzi, mely lehetővé teszi, hogy szinte bármely berendezéssel tökéletes, harmonikus összképet alkossanak. 

A fenyő kanapék többsége natúr és pácolt változatban is elérhető, emellett pedig a hozzájuk tartozó szivacs szövetének színében is kínálunk alternatívákat. Valamennyi fa kanapé mellé rendelhető szivacs, mely könnyedén, akár otthon is átkárpitozható. Ennek köszönhetően a vásárolt kanapé megjelenését könnyedén, ízlése szerint tudja alakítani.

Fa kanapé bútoraink egytől-egyig minőségi anyagokból készülnek, így a kínálatunkból vásárolt fenyő kanapé is hosszú éveken át nyújthat hasznos szolgálatot. 
 

  • Ingyenes szállítás
  • Kiemelt ajánlat
  • akciós termék