Fenyőbútor Ház

 

Fenyő emeletes és galériaágy

 
 

A galériaágy, vagy az emeletes ágyak a lehető legjobb fekvőalkalmatosságok a gyerekszobában. Praktikus kialakításuk révén rengeteg helyet megspórolnak, ami aztán kreatívan kihasználható.

A galériaágy felső része éjszaka kényelmes fekvőhelyül szolgál, míg nap közben az ágy alatti tér szinte bármire használható. A megemelt ágy alatt kényelmesen elhelyezhető például egy tanuló-, vagy játszó sarok, de akár egy igazi kis bunker kis kialakítható a gyermekek számára. A galériaágy így maximalizálja a gyermekszoba használható terét.

Ahogyan a galériás ágyak, úgy az emeletes ágyak is a helytakarékosságuknak köszönhetik népszerűségüket. Az emeletes ágyak ideálisak testvérpárok számára, de használhatók vendégek fogadására egyaránt. Egy emeletes ágy nem csak kényelmes pihenést szavatol, hanem egyben különlegessé is teszi az éjszakákat a gyerekek számára. Mindannyian aludtunk már emeletes ágyban: otthon, a barátoknál, vagy a nyári táborokban, ugyanez a különleges élmény gyermekeink számára is megidézhető.

Termékeink között található valamennyi emeletes- és galériás ágy klasszikus megjelenéssel és strapabíró kialakítással bármely gyerekszobában megállja a helyét.

Böngésszen széles kínálatunkban!

  • Ingyenes szállítás
  • Kiemelt ajánlat
  • akciós termék