Fenyőbútor Ház

Masszív ágy ágyneműtartóval, kedvező áron

Skandináv borovi fenyőből készült minőségi fenyőbútor, ágyneműtartós ágykeret. A borovi fenyő az itthon honos fenyőtípusoktól ellentétben, sokkal keményebb alapanyag, így az ágykeret jóval masszívabb. Az ágyneműtartó nyitószerkezete gázrugós, nagy tárkapacitású, így a szezonális ágyneműknek, pokrócoknak, remek helyet biztosít. A plusz pakolós rész, helyet szabadít fel a szobában, hiszen az eddig nem rendszerezett holmikat elhelyezhetjük az ágyneműtartóban.  Az ágykeret beépített fix lécráccsal rendelkezik, az ágy oldalai lekerekítettek.

A fejvég a visszafogott, esztétikus, dizájnt kapott, monotonitását a két kivágás töri meg. Az összkép egy elegáns, stílusos ágykeretet mutat. Az Anikó ágykeret ágyneműtartó nélküli változatban is rendelhető.  Felár ellenében, a dió, antik fenyő és cseresznye pácszínek mellett, még számos festett színben is kérhető. Akár több szín kombinációja is megoldható, ezzel egyedi kompozíciót hozva létre. Az Anikó termékek kiegészítő bútorait szintén megtalálja honlapunkon. A hálószoba, elemeiből kompletten berendezhető.

Kapcsolódó termékek

Nem találja a képen látható terméket? Kattintson ide, és nézze meg a termékcsalád összes elemét: Claudia hálószobabútor!