Fenyőbútor Ház

A fa gyerekágy előnyei

 

Hogyan is válasszunk gyerekágyat?

Elsőre egyszerűnek tűnhet a választás, azonban könnyen eltévedhetünk a hatalmas kínálat nyújtotta lehetőségekben akár interneten, akár az áruházakban. Néhányan céltudatosan vásárolnak, de vagyunk néhányan, akik könnyen elhamarkodott döntéseket hozhatnak a pillanat hevében. Mindenesetre az ágyvásárlást érdemes megfontoltan, és az egyéni elvárásokat szem előtt tartva intézni.

A fa gyerekágy egyik legfontosabb és legjobb tulajdonsága a tartóssága, így hosszú éveken át otthonunk dísze lehet, később pedig akár a stílusa is megváltoztatható, ha már nem illik a környezetébe. Hosszú élettartama miatt akár egy egész életen át megbízható társunk lehet sok költözés után is. Kicsiknek és nagyoknak is szuper választás, széles kínálatunkban elérhetőek a népszerű házikós és meghosszabbítható típusú gyerekágyak, melyek izgalmas lehetőségeket nyújtanak a fiatalság számára. Az apróságoknak leesésgátlóval felszerelt ágyakat kínálunk, így garantált a nyugodt alvás a szülőknek is: az éjszakai idegesség szertefoszlik, hogy mikor gurul le a gyermek az ágyról. A gyermekágyhoz tartozó leesésgátló sok stresszt és nyugtalanságot megspórol, ráadásul erősíti az ágy kuckós hangulatát, melyet a kicsik úgy szeretnek. A fa gyerekágy kamasz korban sem okoz szégyenérzetet, sem a barátok, sem a rokonok előtt: egységes fenyőbútorokkal menő szoba varázsolható egy-két átalakítással az addigi gyerekszobából.
A gyerekágyba választható matracok kínálata rendkívül sokrétű, mindenki megtalálja a hozzá legközelebb álló és a számára legkényelmesebb matracot áruházunkban. A kivehető matrac előnye a heverőkkel szemben, hogy könnyen tisztítható, szellőztethető és cserélhető, így nem kell új ágyat vásárolnunk, ha egy még kényelmesebb fekvőfelületre szeretnénk váltani évek múltán.

 

Gyerekágy stílusos kiegészítőkkel

A lábon álló fa gyerekágyak elláthatóak fa ágyneműtartóval, melyekbe belepakolva a rendetlenség pikk-pakk felszámolható, amikor vendégek jönnek. Nagyságuk miatt nem csak az ágynemű fér bele, hanem használható ruhásfióknak vagy játéktárolónak is. Ha azonban egyedibb kiegészítőkre vágynánk, a színes karton vagy műanyag dobozok variációja manapaság végtelen, és könnyen a gyerekszoba jópofa kiegészítőjévé válhatnak. Mivel a földön van a tároló a legkisebb gyermekek is könnyen elérik, így egyszerűbb rávezetni őket a szoba összepakolására is.
A fa gyerekasztal székkel kiváló választás a gyermekszobába, ezzel tovább egységesítve a helyiség kinézetét. Sok szempontból praktikus: tartóssága miatt akár több gyermeket is kiszolgálhat, és az anyukák nagy örömére könnyen takarítható. Később, iskolás korban azonban érdemes lecserélni egy nagyobb méretű íróasztalra, kényelmes székkel. A fa gyerek íróasztal egy hasznos és kifizetődő választás lehet hosszútávon, hiszen csak egyszer kell megvásárolni azt az íróasztalt, amely érettségiig vagy akár még később is alkalmas mindennapi munkavégzésre. A fenyőbútorház.hu nem csak fa gyermekágyakat kínál, hanem fenyő bútorok számos és sokféle variációit: nappaliba, hálószobába, étkezőbe, szinte minden helyiségbe. A letisztult szoba és a rend nagyobb koncentrációs képességet és kellemesebb komfortérzetet okoz, így, ha körülöttünk rend és egység van, könnyebben tudunk a munkára vagy a tanulásra koncentrálni. Ahogy a közmondás is tartja: „Rend a lelke mindennek”. Bútorcsaládjaink ezt a rendet hivatottak létrehozni, melyek kiegyensúlyozottságot és pihentető álmokat hozhatnak életünkbe.

 

 

 

 

A fenyőbútor előnyei

A fenyő nem csak napjainkban, hanem az elmúlt évszázadokban is nagyon népszerű volt bútor alapanyagként. Tartóssága és sokféle típusa miatt minden házba szuperül illeszkedhet, mely az elegáns megjelenésének köszönhet. A fenyőbútor kinézete könnyen variálható: lakkozva, natúran, antikolva vagy lefestve is remekül mutat minden helyiségben. Egyszerű és letisztult kinézete miatt nagyszerű döntés egy erősebb vagy harsány színű szobába is, hiszen nem fog túlzsúfolt hangulatot kelteni. Környezetbarát alapanyaga miatt gyerekszobába is népszerű, ráadásul természetes hangulatot áraszt a fa feldolgozás utáni szépen megmaradó erezete: a természetben érezhetjük magunkat, mindezt otthon, a négy fal között.
Nem utolsó sorban a fenyő bútor olcsóbb a többi faanyaghoz képest. Hosszú távú megoldásként pénztárcakímélőbb és ellenállóbb, mint a laminált bútor.

 

 

 

 

Stílus, DIY

Ha nem is mindenki, de sokan szeretünk otthon barkácsolni és felújítani dolgokat. Ha meguntuk a jelenlegi fenyőbútorunkat, könnyen átalakíthatjuk némi festékkel és új fogantyúkkal. Számos lehetőséget rejt magában a letisztult vonalú, natúr bútor: a végeredménynek csak a képzelet szab határt. Kiváló program lehet kicsiknek és nagyoknak, vagy esetleg az egész családnak a bútorfelújítás. Költözés után egy esetleges stílusváltás után sem kell megválnunk szeretett és praktikus bútorunktól: egy kis festék itt, egy kis kiegészítés ott, és máris kész az egyedi, új stílusú bútorunk.

 

 

Nem találja a képen látható terméket? Kattintson ide, és nézze meg a termékcsalád összes elemét: !