Fenyőbútor Ház

Etsberger Vanessa kanapéágy és matrac

Mi az a kanapéágy?

Kanapéágynak nevezzük azokat a két vagy többszemélyes kanapékat, amelyek ággyá alakíthatóak szükség esetén. Praktikusságuk miatt igen közkedveltek kisebb lakásokba, illetve vendégágyként. Többnyire alkalmasak ágynemű tárolására is.

A Vanessa kanapéágy borovi fenyőből készül mely jóval ellenállóbb alapanyag a hazánkban honos fenyőtípusoknál.

Fekvőfelületét tekintve valamivel alacsonyabbak, mint a hagyományos ágykeretek egy normálméretű matraccal. Állandó, rendszerű alváshoz nem ajánljuk őket, mert a kanapéágyhoz tartozó szivacsréteg nem nyújt kellő komfort élményt illetve ortopédiai szempontból sem tökéletes és hosszútávú használat mellett és könnyedén derékfájást okozhat. Ennek ellenére vendégszobába vendégágyként, nyaralóba ideiglenes heverőként vagy a délutáni szunyókáláshoz tökéletesen eszköz lehet, illetve a hozzájuk tartozó ágyneműtartós rész ideális a szezonális ágyneműk, lepedők, kisebb használati tárgyak tárolására.

A kanapé és a szivacs külön is megvásárolható web shopunkban. Az ágyváz felár ellenében számos festett és pácszínben kérhető.

Kapcsolódó termékek

Nem találja a képen látható terméket? Kattintson ide, és nézze meg a termékcsalád összes elemét: Vanessa hálószobabútor!