Fenyőbútor Ház

Fiús ágy, galéria ágy fiúknak

Egy igazi fiús ágy: fenyő galéria ágy, mely rendkívül strapabíró
 

Minden gyermek szeret bunkert építeni vagy saját kuckót kialakítani a szobájában, mely csak az övé és ezáltal ő a házigazda, a vár ura - gyakorolva ezzel a felnőtt szerepeket. Lányok esetében természetesen egyszerű a helyzet, hiszen minden kislány titkon várkisasszony szeretne lenni, akit meghódít és megment a herceg fehér lovon. De mi a helyzet a fiúkkal, a leendő férfiakkal, akik - mint tudjuk - egyértelműen a vár uraivá válnak mikor megnőnek!?

 

A fiús ágy alapvető kelléke a megfelelően felszerelt szerszámos láda, autó alkatrészes doboz,  és egyéb harci kellékek tárháza....ja nem, az egy másik történet! Illetve lehet mégsem, hiszen bármennyire is azt tartjuk szem előtt szülőként, hogy gyermekünk számára mi a legegészségesebb, sokszor elfelejtjük számításba venni, hogy gyermekeink nem csak alvás közben álmodnak, hanem egész lényük betölti egy olyan mesés álomvilág, melyre felnőttként sokszor már csak nosztalgikus mosollyal emlékszünk.

 

Nos, vegyük elő azt a nosztalgikus mosolyt az emlékképpel együtt: nem az lenne egy kisfiú leghőbb vágya, hogy az ágya egyben a vára is lehessen? Az a hely, ahol megszelidítheti az oroszlánt a ketrecben, ahol a várból védheti a betolakodókat, vagy éppen a pallóra vezetheti a száműzött matrózt - mindezt szimplán egy fiús ágy meglétének köszönhetően? 

 

Gyermekeink játékai felnőtt fejjel sokszor örömöt, ám sokszor kérdőjeleket támasztanak bennünk, nem értvén, melyik játék milyen funkciót szolgál fejlődésük érdekében. Ám ha bölcsességünk kapuját kinyitjuk rájövünk, hogy minden apró részlet tanulságos és felkészíti őket a jövőbeli kihívásokra. Sosem szabad elfelejtenünk, hogy a játék gyermekeink alapvető tulajdonsága, egy örömforrás, mely során leutánozzák az alapvető felnőtt tulajdonságokat, melyekből válogatva később felépítik saját személyiségüket.

 

A fiúk életében a fiús ágy, sőt a fiús galéria ágy éppoly fontos a fejlődés érdekében, mint egy logikai játék az óvodában vagy iskolában. Valójában saját várat kapnak a leendő felnőttek, ezzel gyakorolva a felelősségvállalás egyes rejtett elemeit.

 

A galéria ágy, mint műfaj, kiváló választás fejlődésben lévő gyermekek számára, hiszen az ágy oldalán lévő szövet igazi kuckót varázsolhat a szobába, ami minden kisfiú álma.

Az ágy, klasszikus fenyőbútor lévén önmagában nem tartalmaz különösebb ismertetőjegyeket, de ezzel a kis átalakítással - nemcsak kastéllyá változik egy egyszerű ágyból, de-,  máris kitűnik társai közül. Praktikus is, hiszen az ágy alatt lévő helyet kihasználva ízléses játszókuckót varázsolhat gyermeke számára, mely később tárolásra is alkalmas hellyé alakítható.

 

A galériás ágyhoz stílusában hozzá illő kiegészítő fenyő bútorokat, fenyő szekrényeket, komódokat megtalálja honlapunk kínálatában, melynek elemeiből akár a komplett hálószoba is berendezhető.

 

Nem találja a képen látható terméket? Kattintson ide, és nézze meg a termékcsalád összes elemét: !