Fenyőbútor Ház

Fenyő hálószoba bútor

 

Örök klasszikus: a fenyő

 

Egy hálószoba berendezésekor mindig felvetődik a kérdés: milyen legyen a bútor, hogy színben és stílusban is passzoljon a szoba színéhez, annak funkciójához? A megfelelő berendezés kiválasztásakor az is nagyon fontos szerepet játszik, hogy egy-egy elem ne csak szép, de tartós is legyen. Ennek a kritériumnak pedig tökéletesen megfelel a fa hálószoba bútor. A fából készült bútorzat a szoba ékessége lehet, miközben attól sem kell aggódni, hogy kimegy a divatból.

A fa alapanyagokon belül is a fenyő hálószoba bútor lehet a legjobb választás, ha arra törekszünk, hogy a hálószoba falainak esetleges átfestése esetén se kelljen lecserélni a bútorzatot. A fenyő hálószoba egy olyan klasszikus, amely az idő múltával sem kopik el. Sőt, amennyiben natúr lakkozott változatban hagyjuk meg a fenyőt és nem alkalmazunk extra festést, ahogy idősödik a fa, úgy érik be a színe, sokkal markánsabb lesz. Ez a szín pedig igazán otthonossá teszi a szobát. Ráadásul, ahogy kezdetben a fenyőillat belengi a szobát, közelebb érezhetjük magunkat a természethez. Takarítás szempontjából sem mindegy, hogy mely alapanyagú bútor felületét kell rendben tartani. A natúr lakkozott fenyő „elnyeli” a port és szinte fel sem fedezhető rajta az a halvány porréteg, ami sok más esetben takarítás után 5 perccel már mindent ellep (igen, sokan ismerjük ezt a szomorú érzést, mikor végzünk a takarítással, boldogan körbenézünk és úgy érezzük, kezdhetnénk elölről)

A fenyő hálószoba bútor választásával nem lehet mellényúlni, hiszen örökérvényű alapanyagból készült berendezésről van szó. Arról nem is beszélve, hogy ha a fenyő ágy mellé ugyanilyen éjjeli szekrényt, komódot és szekrényt állítunk be a szobába mennyire egységessé, kellemessé teszi azt. Az azonos anyagból készült bútordarabok remekül harmonizálnak minden színnel és egymással is, így a fenyő hálószoba akkor is remek választás, ha még nem tudjuk pontosan, hogy mit szeretnénk. A végeredményben nem fogunk csalódni ha természetes hatású enteriőrben gondolkozunk. Egy fából készült berendezési darab nagyon strapabíró. Így nem kell attól tartani, hogy gyorsan tönkremegy: eltörik vagy megreped, esetleg valamilyen más okból adódóan használhatatlanná válik.

A fa hálószoba bútor szett ebből kifolyólag nagyon praktikus és pénztárcabarát megoldás. Hiszen nem kell rendszeresen, időről időre újat venni belőle, hanem egyszeri nagyobb beruházással egy-egy darabot akár több generáció is használhat egymás után. Évszázadok óta használunk fa bútorokat. Őseinknek nem nagyon volt más választása az alapanyagot illetően, így mindenhol megtalálhatóak voltak fából készült bútorok: ágyak, szekrények, asztalok, székek. De gondolhatunk akár a parasztlányok tulipános ládáira vagy egy előkelő család díszesen kifaragott szekrényére. Ugyanakkor az idő őket igazolta, hiszen ma, amikor annyi féle bútor és alapanyag közül tudunk választani, még mindig az egyik legnépszerűbb a fa. És továbbra sem tűnik úgy, hogy ez változni fog. Éppen ezért tettük le mi is szavazatunk számos hazai fenyőbútor gyártó mellett, akik minőségi alapanyagokból, a hazai igényeknek megfelelő termékeket készítenek.

Nem találja a képen látható terméket? Kattintson ide, és nézze meg a termékcsalád összes elemét: !