Fenyőbútor Ház

Fenyőbútor szállítás

Tisztelt Látogatónk!

Az üzletünkben megvásárolt termékeket Magyarország területén az alábbi feltételek alapján tudjuk házhoz szállítani. Fuvar módok:

  1. Kedvezményes (gyűjtőfuvaros) szállítás
  2. Egyedi házhoz szállítás

1. Kedvezményes (gyűjtőfuvaros) szállítás:

Gyűjtőfuvar segítségével, rövid határidővel az ország bármely területére (háztól-házig) kedvezményesen eljuttatjuk a megvásárolt bútort. A házhoz szállítást az üzlet szerződött partnerei végzik, cégünk a szolgáltatást közvetíti, az ügyintézést végzi.

Háztól-házig: a szállító partner a szállítási címhez legközelebbi, rakodásra alkalmas helyen segít a lerakodásban. Gyakorlatban: kertkapuhoz, lépcsőház bejáratához, stb. legközelebb eső szabad parkolóban történő lerakodás.

Rakodás gyűjtőfuvar esetén: A leszállított bútor autóról történő lerakásában a teherautó sofőrje segít, a további rakodásra a teherautó sofőrje nem kötelezhető. Amennyiben nem tud, vagy nem szeretne rakodással bajlódni, a szállítás megrendelésekor kérjük jelezze kollégánknak. Ebben az esetben segítünk megkeresni az anyagilag legkedvezőbb megoldást.

Szállítási idő:

A házhoz szállítás a termék üzletünkbe érkezésétől számított 1 héten belül történik, egy napközbeni előre egyeztetett időpontban.

Kizárás:

Egyes termékek esetében, a jellegük, csomagolásuk vagy terjedelmük miatt nem megoldható a gyűjtőfuvaros kiszállítás. A honlapon nem lehet szállítási módonként külön karban tartani ezeket termékeket, ezért a weboldal az összes terméket engedi kosárba tenni és megrendelni gyűjtőfuvaros szállítással. Ha a megrendelésben található olyan termék amelyet csak személyes átvétellel, vagy egyedi kiszállítással lehet kiszállítani, munkatársunk a 2. nem automata emailban erről tájékoztatja. Amennyiben a felkínált alternatív lehetőségek nem megfelelőek, joga van lemondani a megrendelést.

Szállítási díjak:

Termékek összege: Szállítási díj
0-45.000 Ft 3.500 Ft
45.001 Ft-tól: 3.500 Ft + az 45.000 Ft feletti rész 5%-a

A szállítási díj fizetése az áru kifizetésével együtt, azzal azonos módon történik.

Ügymenet

A házhoz szállítási igényét kérjük mielőbb lehetőleg a vásárlás/megrendelés során jelezze.

2. Egyedi szállítás:

Egyedi szállítás minden esetben személyes vagy telefonos egyeztetést igényel. A szállítási feltételek a megrendelt áru paramétereitől és az igénybe vehető szolgáltatástól függ. A feltételekről és árakról érdeklődjön munkatársainktól az üzlet elérhetőségein, melyet megtalál az elérhetőségeink menüpontban. Mitől lesz egyedi a szállítás? Minden olyan szállítás egyedi szállításnak minősül, amely speciális ügyintézést igényel. Például az alábbi esetekben:

  • Sok termék vásárlása esetén
  • Emeletre való felviteli igény esetén
  • Sürgős szállítási igény esetén
  • Adott időpontra vonatkozó fuvar esetén

3. Szerződött szállítói partnereink

Cég Cím Web
KOVA Trans Kft. 2000. 2220 Vecsés, Róder Imre utca 22. http://www.kovatrans.hu
DPD Hungária Kft. 1158 Budapest, Késmárk u. 14/B. http://www.dpd.com/hu